Børnenes univers sønderborg

Udtalelser

Skrevet af Anna og Per De Place Packer Hemmingsen, d. 04-06-2019

Kæreste Tina.
Endnu engang siger vi dig tusind tak for den tid vores Frederik har været hos dig😊
Det har virkelig været en fornøjelse at se hvordan Frederik har taget godt ved lære af dig og har stortrives hos dig.
Vi er så glade for, at Frederik har været i dagpleje hos dig. Ingen tvivl om, at han har haft det rigtig godt hos dig og haft de bedste forudsætninger for at vokse og udvikle sig. Frederik selv har også altid været så glad for at komme hjemme hos dig❤️ Hver dag er vi blevet mødt med smil og hver dag har vi fået en glad og veltilpas dreng med os hjem❤️
Af hjertet TAK, fordi du har passet så godt på vores guldklump, Tina❤️

Til jer der læser med og overvejer Tina som dagplejer for jeres børn, kan vi kun give Tina vores bedste og varmeste anbefaling. Hun er en utrolig kærlig og omsorgsfuld person, som får ens barn til at føle sig tryg og glad. Meget dygtig, engageret og går op i børnenes og det enkelte barns trivsel.
Hendes hjem er varmt og hyggeligt - og så er der masser af legeting til børnene.

De varmeste hilsner fra Anna, Per og Frederik.

E-mail:

@yahoo.com

annalouisepacker

Skrevet af Anita Winther Jensen , d. 12-01-2019

Vi har haft vores tvillinger Daniel og Liva i dagpleje hos Tina. Vi har som forældre altid følt, at vores børn var i trygge hænder hos Tina. Det er en dagpleje, hvor der er et indbydende, lyst og stort legeværelse, hvor børnene har plads til at udfolde sig motorisk - hvilket Tina har prioriteret højt.
Tina har et smukt hjem, hvor man føler sig velkommen. Når jeg har hentet mine børn, er jeg blevet mødt af glade og legesyge børn, hvor der ofte er blevet spillet børnemusik i radioen. Alt i alt har der altid været en god og afslappet stemning i hjemmet. Tina går meget op i højtider, så der bliver hygget i bedste stil. Liva & Daniel er ofte kommet hjem med flotte kreative ting, som de har lavet til mor og far. Desuden har det været rigtig skønt, at vi som forældre kunne følge med i vores børns hverdag, da Tina har været god til at lægge billeder ud på hendes fb side.
Vi har altid kunne regne med Tina. Hun tager sit arbejde med børnene meget seriøst og har i den tid vi har haft et samarbejde med hende aldrig haft en sygedag. Hun har altid givet besked, når det var nødvendigt med vikar i kortere tidsrum. Således er vi på forhånd blevet informeret om enhver ændring, og det har givet os en tryghed og forudsigelighed i hverdagen.

Tak for alt Tina og held & lykke fremover.

Mvh Lennart, Anita, Daniel, Liva og Annika

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com

summerwinter82

Skrevet af Ioana, d. 09-10-2018

Hey Tina,
We thank you so much for the great time our Vera had at your place. We have been so lucky to meet you and every day we left Vera there, we knew she is in good care and safe!

--- We have been visiting more daycare places in the beginning, but we simply didn't feel that "click" as it was when we first met Tina. She was so kind and kids were running to her, sitting in her lap and we just felt that warm house where you feel safe to leave your child.
We were surprisez to see how fast Vera was getting used there and how excited she was very morning
Tina also has a very clean house, big playground inside and outside. She involves kids in all kind of activities and she is very open and easy to talk with.
We have been so happy all this time and we will recomand Tina to every mum we know! ---

Thank you!
Vera is sending hugs!!

E-mail:

@yahoo.com

junona_88

Skrevet af Tine og Bo Zachariassen , d. 03-09-2018

Kæreste Tina.
Det er helt uforståeligt hvor hurtigt tiden er gået 😱 Det er en kæmpe omvæltning at skulle “rive” sin søn ud af de dejlige, varme og trygge rammer du har været med til at give ham, allerede nu.
Vi nåede kun at besøge dig af alle de dagplejer vi havde planlagt at besøge mens jeg stadig var gravid. Kemien var der med det samme, og derfor havde vi ikke behov for at besøge andre.
Allerede inden Johan kom til verdenen, føltes det rigtigt, og efter han startede med 8 mdr, blev vi kun bekræftet mere og mere i at den beslutning var rigtigt.
Vi har altid følt os 100% trygge ved at aflevere vores guld hver dag, og vi ved også at han har følt sig 100% tryg ved dig.

Til jer der læser med, kan vi kun give Tina vores varmeste anbefaling. Jeres børn vil være i de bedste og mest omsorgsfulde hænder. De er aktive og hun er meget opmærksom på hvert enkelt barns behov og færdigheder. Og vi har, som førstegangs forældre, også haft en kæmpe støtte i Tina, og vejledning omkring ting vi har været lidt “grønne” i. Vi har til Johan fx haft hjælp til motorisk udvikling, og han afsluttede dagplejen 1. Marts uden anmærkninger på den front.
Tak Tina ❤️

E-mail:

tinepaulsen

@hotmail.com

Skrevet af Cathrine og hasan, d. 01-02-2018

Endnu en gang vil vi sige tusind tak for den tid både Jakob og Elias har været hos dig Tina ❤️
Det har været så dejligt at Elias har været i dagpleje hos dig også ligesom Jakob. Du er guld værd 😍
Vi kan varmt anbefale Tina ❤️ Det har bare en kæmpe stor betydelse at man er tryg ved sin dagplejemor, og det har vi altid været ❤️ Elias har haft det utroligt godt hos dig, han har altid været glad for at komme hen til dig. Du gør så meget godt for børnene og man kan virkelig mærke at du brænde for at de har det godt .
Ærgeligt vi ikke venter barn nummer 3, så havde vi uden tvivl reserveret en plads ved dig Tina ❤️
De varmeste hilsner fra Cathrine, hasan, Jakob og Elias ❤️😘

E-mail:

@hotmail.com

o1-c4tte

Skrevet af Mette, d. 29-06-2017

Vi siger tusind tak for den tid vores dreng Sian har været i dagpleje hos dig Tina.
Vi har aldrig været i tvivl om at Sian, har haft de dejligste og bedste rammer til at vokse og udvikle sig i. Vi oplever at du har altid mødt både Sian og os med stor omsorg og varme. Du udfordre og støtter børnene lige der hvor de er i deres udvikling.
Vi kan kun give Tina de varmeste anbefalinger som den dejlige dagplejemor vi har oplevet hende være for Sian :)

E-mail:

@hotmail.com

Mette-larsen1

Skrevet af Eva , d. 26-04-2017

Fra dag et af, har jeg vidst at Tina var guld værd. Jeg kan kun varmt anbefale Tina som dagplejer til jeres børn.

Tina har altid stået med åbne arme og givet alle en varm velkomst.Hun er utrolig kreativ med børnene, og de kommer hjem med virkelig flotte ting. Tina er en dagplejer som altid står klar til at give ens barn knus og kram til hver en tid. Hun er en omsorgsfuld og kærlig person som får ens barn til at føle sig tryg og glad hver dag. Hun møder børnene på deres plan, og man kan virkelig mærke og se på børnene at de er utrolig glade for hende. Vi har været super glade for hendes skønne personlighed, ærlighed, fantastiske familie og skønne hus, som altid har været trygt og hjemligt at komme i for både voksne og børn. Mit barn nr 2 skal uden tvivl også passes der. De varmeste hilsner fra Sillas´Mor

Skrevet af Jennifer, d. 27-11-2016

Tina er helt klart en af de bedste dagplejer man kunne ønske sig. Hver morgen har jeg trygt kunne aflevere min datter hos hende. Tina er rigtig dygtig inde for hendes fag, og god til at lave forskellige aktiviteter med børnene. Hun er så sød, omsorgsfuld og dygtig. Min datter og jeg har været enormt glad for Tina.

E-mail:

J_jennifer987

@hotmail.com

Skrevet af Jette Nielsen , d. 24-08-2016

Vi har været så heldige at have vores datter Mille i dagpleje hos Tina. Det har været 2 gode år hvor vi hver morgen har vinket farvel til en glad pige, og om eftermiddagen blive mødt af en glad og veltilpas pige igen - det har vi sat stor pris på. Ydermere har Tina en naturlig interesse i børnenes trivsel, sprogstimulering og motoriske udfoldelser, hvilket har sat sit aftryk i at Mille har lært en masse gode og nye ting i dagplejen.
Vi vil helt sikkert anbefale Tina ☺️
Varme hilsner fra Jette og Morten

E-mail:

jette-n

@hotmail.com

Skrevet af Søren & Susanne Vagner, d. 15-08-2016

Vi har haft vores søn Silaz i dagpleje hos Tina, vi blev taget rigtig godt imod da Silaz startede og hver eneste dag blev vi mødt med et smil. Vi havde en rigtig god fornemmelse af at Tina tog sig rigtig godt af alle børnene og tog sig tid til dem, så de følte sig trygge. Desuden syntes vi at omgivelserne er super dejlige. Alt i alt har vi været rigtig tilfredse med at det blev Tina som skulle passe Silaz.

Vi vil på det varmeste anbefalde dagplejen Søndervang til andre.

E-mail:

famvagner

@gmail.com

Hej Tina, tak for alt

Skrevet af Cathrine Gülacar, d. 11-07-2016

Vi har haft vores søn Jakob i dagpleje hos Tina. Han startede ved Tina da han var 1 år gammel og til han skulle begynde i børnehave.
Tina er en utrolig sød, omsorgsfuld og helt fantastisk dagplejemor.
Jakob var altid glad for at komme hen til Tina og lege med de andre børn. Tina går meget op i at børnene har det godt og føler sig tryg. Der er meget hjemmeligt, varmt og hyggeligt, med masser af sjove lege ting hos Tina.
Da vi skulle have barn nr. 2 var vi slet ikke i tvivl om at Elias også skulle passes hos Tina. Der findes ikke en bedre dagplejemor end Tina.

E-mail:

@hotmail.com

o1-c4tte

Nyeste kommentarer

06.12 | 10:49

Hej Tina, Jeg har tvilling drenge som gerne skulle passes fra somm...

24.08 | 21:20

De dejligste omgivelser hos Tina 😊

07.12 | 18:55

Dejlig hjemmeside