Børnenes univers sønderborg

Hvem er jeg ?

Her er lidt om min familie og jeg. 🙂

Jeg heder Tina, er 38 år og bor med min familie i eget hus i Sønderborg, tæt på by og natur.

Jeg har de sidste, 10 år, været privat dagplejer, og jeg ELSKER det! 

Der ud over elsker jeg også alternativ behandling.

Jeg er uddannet Holistisk mentor og energiterapeut. og lige om lidt også Alternativ baby og børnebehandler. Hvor jeg er udannet i blandt andet Zoneterapi, Akupressur, Babymassage, Meridianmassage, EFT og Energiterapi specialiseret til babyer og børn.

Disse behandlingsformer bruges blandt andet ved børn med forstoppelse og andre mave og tarmlidelser, kolik, stresset nervesystem, søvnbesvær, smerter ved tandfrembrud, svækket immunforsvar, hudproblemer, skævheder i ryg, nakke og bækken, forkølelse, hoste og astma, og meget mere.

Derudover har jeg et kursus i METAsundhed og et kursus som heder 'det særligt sensitive barn'

Jeg elsker at jeg kan forkæle og hjælpe mine dagplejebørn gennem alt den viden og kunnen jeg har fået fra mine uddannelser. 

Jeg har oprettet `moderskabets univers` på instagram. Jeg ønsker ud fra dette også at skabe et mor og barn univers hvor jeg bla.vil holde mor og barn workshops, hvor jeg viser mor hvordan hun kan behandle sig selv og sit barn. Dette vil blive ved siden af dagplejen i det omfang min fritid tillader.

Det var lidt om mig :)

Jeg bor sammen med Anders 45 år, som er selvstændig mekaniker, og som har firma på adressen. (værkstedet ligger bag huset)

Sammen har vi Freja på 15 år, Elias på 12 år, og Alma på 4 år. som går i skole, og børnehave 🙂 

Vi har en kat som hedder Bertil. Og en pony som hedder Greystar, hun står opstaldet på Sønderborg rideskole. Vi har også Dolph, som er en kærlig 😋 og lalleglad schæferhund, Dolph er dog ikke hjemme i dagtimerene, da han er med sin far (Anders 😜) på arbejde hver dag.

Min mand og jeg er begge IKKE-ryger, og vores hjem er 100% røgfrit!

Vi er en glad og kærlig familie, som elsker hygge, humor, og leg. 🤪 

Nyeste kommentarer

06.12 | 10:49

Hej Tina, Jeg har tvilling drenge som gerne skulle passes fra somm...

24.08 | 21:20

De dejligste omgivelser hos Tina 😊

07.12 | 18:55

Dejlig hjemmeside